ANA SAYFA > İZMİR > URLA’DA KARİKATÜR SERGİSİ

URLA’DA KARİKATÜR SERGİSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
URLA’DA KARİKATÜR SERGİSİ

İzmirli 15 çizerin 30 karikatüründen oluşan “Kent Yaşamı ve İzmir” konulu karma sergi, Urla- İskele’de bulunan Güverte Bistro Cafe’de açıldı.

20 Temmuz 2014 tarihine kadar açık kalacak sergi sanatseverleri bekliyor. Sergi açılışında hazır bulunan İzmir Karikatürcüler Platformu üyeleri; Mustafa Yıldız, Ayten Köse ve Turan İyigün, sergiyi Urla’da açmakta çok mutlu olduklarını dile getirdiler.  Üyeler; “Karikatür sanatını geniş kitlelerle paylaşmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Yakında 2 uluslararası etkinlikte sergilerimiz olacak. Buralarda ayrıca atölye çalışması ve söyleşiler yapacağız” dediler.

Sergide eserleri bulunan İzmirli çizerler; Ayten Köse, Birol Çün, Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Ercan Baysal, Levent Dağaşan, Lütfü Çakın, Mehmet Tevlim, Murteza Albayarak, Mustafa Bora, Mustafa Yıldız, Ömer Çam, özge Ulu, Sadık Pala, Turan İyigün.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA JUNİNHO İLE ŞARTLI SÖZLEŞME İMZALADI
Sonraki Haber ASIRLIK TEZGAH ASIRLIK USTA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?