ANA SAYFA > EĞİTİM > Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları çok sevdiler

Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları çok sevdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları çok sevdiler

Karşıyaka Emlak Bankası İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen "Unutulmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Çocuk Oyunları" etkinliği ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Emlak Bankası İlkokulu’nda gerçekleştirilen "Unutulmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Çocuk Oyunları" etkinliği ile çocuklar, birdirbir, topaç, yağ satarım bal satarım, beş taş ve daha nice eski çocuk oyunu oynadılar.

Etkinliğin koordinatörlüğünü yapan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Hülya Pişkin, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz Yücel’e ve Karşıyaka Emlak Bank İlköğretim Müdür’ü Fatma İslamoğlu’na teşekkür ederek,şunları söyledi.

‘’Bizim kültürümüz bizim oyunlarımız, bize göre eski, yeni nesillerimize göre yeni oyunlar. Ama eski, yeni hepimizin keyifle oynadığı unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarımız...Çocuklar oyunla gelişir, oyunla öğrenir ve bu etkinlikle bir nebze de olsa elektronik oyunlardan, oyuncaklardan uzak tutmanın keyfini yaşadık ve her birinin yüreğine dokunduk.’’

Halk Eğitim Müdürü Ebru Yılmaz Yücel, etkinlik sonunda çeşitli kategorilerde oyunlara katılan çocuklara plaket verdi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’daki eğitimciler iftarda bir araya geldi
Sonraki Haber Başarı engel tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?