ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Uluslararası Karşıyaka 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı...

Uluslararası Karşıyaka 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluslararası Karşıyaka 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı...

Geleneksel Uluslararası Karşıyaka 23 Nisan Çocuk Şenliği coşkusu başladı.

Geleneksel Uluslararası Karşıyaka 23 Nisan Çocuk Şenliği bu gün Karşıyaka Çarşıda yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri, STK başkan ve temsilcileri ile Karşıyakalılar katıldı.
Karşıyaka Belediye Bandosu çarşıda mini bir konser vererek Karşıyakalılar ile yurt dışından gelen konukların alkışını aldı.
Ankara’dan gelen Kuzeyin Uşakları Halk Dansları Topluluğu, Karşıyaka Belediyesi Smyrna Koreografi Topluluğu, Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, KARGEM öğrencileri ve Çocuk Kulübü üyeleri de kortejde yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Peş peşe gelen iki deprem korkuttu...
Sonraki Haber Dünya çocukları Karşıyaka’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?