ANA SAYFA > GÜNDEM > Uğur Dündar ile Halk Arenası Karşıyaka’ya geliyor

Uğur Dündar ile Halk Arenası Karşıyaka’ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uğur Dündar ile Halk Arenası Karşıyaka’ya geliyor

Ülke çapında gösteriler yapan “Uğur Dündar ile Halk Arenası”, 10 Şubat’ta Karşıyakalıularla buluşacak.

Daha önce planlanan ancak TBMM’sindeki Anayasa görüşmeleri nedeniyle son anda ertelenen gösteri, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak. Saat 21.00’den başlayacak ve Halk TV’de canlı yayınlanacak olan programa Karşıyaka Belediyesi ev sahipliği yapacak. Halk Arenası’nın konukları CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Avukat Murat Ergün olacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Halk Arenası’na bir kez daha Karşıyaka’mızda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülke gündemine yön vereceğine inandığım bu değerli programa yakından tanık olmak isteyen Karşıyakalıları, 10 Şubat Cuma günü Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam ile başkan yapılacakları konuştu, müftü dua etti...
Sonraki Haber Depremle uyandık!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?