ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Uğur Dündar ile Halk Arenası'' Karşıyaka’da

''Uğur Dündar ile Halk Arenası'' Karşıyaka’da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Uğur Dündar ile Halk Arenası'' Karşıyaka’da

Uzun yıllardır ilgiyle izlenen Uğur Dündar ile Halk Arenası, 13 Ocak’ta Karşıyaka’ya konuk oluyor. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek programda, siyaset ve hukuk dünyasının önemli isimleri seyirciyle buluşacak.

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın, Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programı, bu hafta Karşıyaka’dan ekranlara gelecek. Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program, 13 Ocak Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’ndan yapılacak canlı yayın halka da açık olacak.

Halk Arenası’nın konukları ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Avukat Murat Ergün ve Gezici Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Gezici olacak. Programda, Türkiye’nin siyasi ve güncel sorunları konuşulacak, çözüm önerileri tartışılacak.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Halk Arenası’na bir kez daha Karşıyakamızda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülke gündemine yön vereceğine inandığım bu değerli programa yakından tanık olmak isteyen Karşıyakalıları, 13 Ocak’ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ile Göztepe kahraman şehidimiz için karşılaşacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası 8'li Finalleri'ne katılmaya hak kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?