ANA SAYFA > SPOR > UFUK SARICA'NIN OLMAZSA OLMAZLARI İÇİN ALARM...

UFUK SARICA'NIN OLMAZSA OLMAZLARI İÇİN ALARM...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
UFUK SARICA'NIN OLMAZSA OLMAZLARI İÇİN ALARM...

Pınar Karşıyaka'da başarılı 2 sezon geçiren ve sözleşmesini de 1+1 olarak uzatan coach Ufuk Sarıca'nın olmazsa olmazları için seferberlik başladı...

Pınar Karşıyaka yönetimi Ufuk Sarıca'nın "kesinlikle kalmalı" dediği takımın belkemikleri ABD'li oyuncular Jon Diebler ve Bobby Dixon'u takımda tutmak için harekete geçti. Amerikalı oyuncular ve menajerleri ile görüşmeye başlayan yöneticiler daha önce "Ufuk Sarıca kalırsa, ben de kalırım" diyen Diebler ile ön görüşme yaptı ve bunun da olumlu geçtiği öğrenildi.
Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, teknik kadronun tamamıyla anlaştıklarını takımın temel taşlarıyla yola devam etmek istediklerini belirterek, "Diebler gitmeden önce kalmak istediğini söylemişti. Onunla yeni sezonda da çalışacağız. Dixon'la da temastayız. Talipleri çok ama biz Diebler gibi Dixon'u da takımda tutmak niyetindeyiz. Yerli oyuncularla da görüşmeler yapıp hemen hemen hepsiyle anlaşmak istiyoruz" dedi.
Esteban Batista'nın da takımda kalmasını istediklerini ancak maddi konularda işlerinin zor olduğunu belirten Büyükkarcı, "Batista Karşıyaka'yı çok sevdi ve buradan ağlayarak ayrıldı. Maddi anlamda onu tutabilmemiz zor ama zorlayacağız. Batista da fedakarlık yaparsa anlaşma sağlanabilir" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BAŞKAN KOCAOĞLU 3. KEZ İZKUŞ BAŞKANI SEÇİLDİ...
Sonraki Haber MUHTEŞEM YÜZYIL FİNAL 1.FRAGMANI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?