ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: ''İzmir'de kazanamazsak bu galibiyetin anlamı yok''

Ufuk Sarıca: ''İzmir'de kazanamazsak bu galibiyetin anlamı yok''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: ''İzmir'de kazanamazsak bu galibiyetin anlamı yok''

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi birinci maçında Galatasaray Odeabank'ı deplasmanda yenerek seride 1- öne geçen Pınar Karşıyaka'da baş antrenör Ufuk Sarıca galibiyeti değerlendirdi.

Galatasaray Odeabank'ın güçlü bir rakip olduğunu anlatan Sarıca,

"Kazanma inancıyla buraya geldik. Geçen sene hariç, play-off'ta alttan gelip yukarıdaki takımı eliyoruz. Bu seviyedeki tecrübemiz fazla. Bugün ilk yarı iyi oynadık ama kolay sayılar yedik. İkinci yarı özellikle hücumda sorumluluk alan oyuncular oldu ve akıllı oynadık. Bunun sonucunda çok kıymetli ve kritik bir galibiyet aldık ancak İzmir'deki maçı kazanamadığımız takdirde bu galibiyetin hiçbir anlamı yok. Takımdaki herkes elinden geleni sahaya koyuyor. Artık İzmir'deki maça konsantre olacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Son şampiyon Playoff'ta kaldığı yerden devam
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka Derneği'nden açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?