ANA SAYFA > SPOR > TÜRKİYE BAYANLAR RAGBİ ŞAMPİYONASI İZMİR'DE

TÜRKİYE BAYANLAR RAGBİ ŞAMPİYONASI İZMİR'DE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜRKİYE BAYANLAR RAGBİ ŞAMPİYONASI İZMİR'DE

Türkiye Bayanlar Sevens (Yedili) Ragbi Şampiyonası 16-17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir'de yapılacak.

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, şampiyonaya 2 grupta 10 takımın katılacağını açıkladı ve "İzmirlileri ragbi sporunun güzellikleriyle tanıştıracağız" dedi.
İzmir’de ilk kez düzenlenecek Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası’na tüm İzmirliler’i davet eden Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, “İzmir’den Bostanlıspor ve Karşıyaka Starları'nın da katılacağı şampiyonanın zevkli ve çekişmeli geçeceğini belirterterek "Türkiye'nin elit 10 takımının mücadelesini İzmirlilerin 3 gün boyunca zevk ve heyecanla izleyeceğinden kuşkumuz yok" dedi.
Kömürcü İzmir'de ragbi sporunun her geçen gün daha yaygın hale geldiğini, Bostanlıspor'un geçen sezon Türkiye Şampiyonasında final oynayıp, 2. olduğunu Ege Üniversitesi'nin de Üniligde şampiyon olduğunu sözlerine ekleyerek, "Bu başarıları göz ardı etmedik ve şampiyonayı İzmir'e aldık. Heyecan kasırgası şeklinde geçecek maçlar İzmir’de ragbi sevgisini daha da arttıracaktır” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KÖY ENSTİTÜLERİ RUHU YENİDEN CANLANIYOR
Sonraki Haber İKİ VEKİLDEN AKPINAR'A ZİYARET

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?