ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Grupta kendi kaderimizi kendimiz çizecek durumdayız

Trifunovic: Grupta kendi kaderimizi kendimiz çizecek durumdayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Grupta kendi kaderimizi kendimiz çizecek durumdayız

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde EWE Baskets Oldenburg'a 86-85 mağlup olan Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic, mücadeleyi değerlendirdi.

Trifunovic, karşılaşmayı kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak kaybettiklerini belirterek, galibiyetinden dolayı rakiplerini kutladı.Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk yarıda güzel bir enerjileri olduğunu dile getiren Trifunovic, müsabakanın ikinci yarısında ritimlerini kaybettiklerini, bu durumla sezon başından bu yana sık sık karşılaştıklarını söyledi.Trifunovic, sayı üretememekten çok savunmadaki hatalarıyla ilgilendiğine dikkati çekerek, "Bir şekilde ayakta ve maçın içinde kalmak için savunmayı iyi yapmamız, devamında da hücumda sayı bulmamız gerek. Son şutu bulmamıza rağmen sayıyı bulamadık. Tercih tartışılabilir, şut yerine içeri girip faul almayı da tercih edebilirdi." diye konuştu.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Trifunovic, "Halen grupta iyi durumdayız, kendi kaderimizi kendimiz çizecek durumdayız. Dört maçımız kaldı, bu karşılaşmaları kazanmak için uğraşacağız." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar Bakanlığa ''KHK'' itirazında bulundu
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın filede rakibi Arkas

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?