ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Böyle bir efordan sonra kaybetmek üzücü oluyor

Trifunovic: Böyle bir efordan sonra kaybetmek üzücü oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Böyle bir efordan sonra kaybetmek üzücü oluyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Doğuş'a 74-69 mağlup olan Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic mücadeleyi değerlendirdi.

Dar rotasyona rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu: "Bence istediğimiz şekilde savunma yaptık ama hesaplamadığımız şekilde 3 sayılık basketler buldular. Bizim defansta yaptığımız hatalardan çok rakibimizin çok kaliteli olmasından kaynaklanıyor. Böyle bir efordan sonra kaybetmek üzücü oluyor. Maçın sonunda akıllı kararlar veremedik. Aynı mücadeleyi göstermeye devam edersek sezonun geri kalanı için endişelenmeye gerek yok. Ayrıca buraya gelip de 40 dakika boyunca susmayan ve bizi destekleyen taraftarımız bize çok destek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uğur Dündar: Karşıyaka'ya her geldiğimde heyecanlanıyorum
Sonraki Haber KARGEM’le geleceğe hazırlanıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?