ANA SAYFA > SPOR > Tribünü hurda diye satan yöneticilere suç duyurusu...

Tribünü hurda diye satan yöneticilere suç duyurusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tribünü hurda diye satan yöneticilere suç duyurusu...

Karşıyaka'da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki 300 kişilik tribünün satılmasına tepkiler devam ediyor. Yönetim Kurulu'nun bu konudaki açıklamasından tatmin olmayan taraftarlar tepkili.

Yeni Asır Gazetesi'nde bugün yer alan habere göre de Varlık Kurulu, satışı yapan yöneticiler için suç duyurusunda bulunacak.
Gazetede yer alan haber şöyle:
"Karşıyaka'da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne İzmir Valiliği tarafından hediye edilen 300 kişilik tribünün satılmasına camia ve taraftarlar isyan etti. Tayfun Yelkenbiçer, Seracettin Sakıpağa ve Mithat Salepçioğlu'ndan oluşan KSK Varlık Kurulu, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu, yönetimin haberi olmadan kulübün demirbaşını satanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.
Kulübün zor şartlarla mücadele ettiğini belirten Varlık Kurulu yetkilileri, 2 bin lira için kulüp demirbaşının satılması gibi kulübü küçük düşürecek hareketlere anlam veremediklerini ifade etti. Yönetimin bilgisi olmadan böyle bir hareketi kim yaptıysa tüm hukuki yollardan kulübün hakkının aranacağı bildirildi ve yasal işlemin en kısa sürede başlatılacağı eklendi."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yahşi, aday öğretmenlerle bir araya geldi
Sonraki Haber Borç nedeniyle sulama yapılamıyor, çimler sararıyor!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?