ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Kazanma alışkanlığını takıma aşıladık

Tolungüç: Kazanma alışkanlığını takıma aşıladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Kazanma alışkanlığını takıma aşıladık

SporToto 2.Lig Kırmızı Grup'ta evinde Sarıyer'i 2-0 yenerek 4.sıradaki yerini koruyan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç "Kazanma alışkanlığını takıma aşıladık" dedi.

Gençlerle yola çıktıkları bu sezonun adaptasyon yılı olduğunu dile getiren Teknik Direktör Soner Tolungüç, şampiyonluk ya da play off gibi sivri hedefler belirlemediklerini söyledi.

Tolungüç "Sarıyer galibiyeti ligdeki konumumuzu korumak ve oyuncularımıza değer katmak açısından çok önemliydi. Zaman zaman inişli çıkışlı dönemler yaşayabiliyoruz. Futbolcularıma olan inancım ve güvenim tam. Her oyuncum giydiği formanın değerini bilerek mücadele ediyor. Özgüvenimiz her hafta artıyor. Hedefimizi, göstereceğimiz mücadele belirleyecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu avukatları meclisi faks yağmuruna tuttu
Sonraki Haber Bardaki kavgada ölü sayısı 4 oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?