ANA SAYFA > GÜNDEM > TMOK'den Akpınar'a teşekkür plaketi

TMOK'den Akpınar'a teşekkür plaketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TMOK'den Akpınar'a teşekkür plaketi

TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) Fair Play Komisyonu Dünya Fair Play Karikatür Yarışmasına katkı veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti.

TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) Fair Play Komisyonu, Dünya Fair Play Karikatür Yarışmasına katkı veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür plaketi verdi.
TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) Fair Play Komisyonu tarafından dünyada ilk kez yapılan ve Avrupa’da “Büyük Ödül” kazanan Dünya Fair Play Karikatür Yarışmasına katkıları nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a TMOK ve Fair Play Komisyonu adına şükranlarını ileten ve bir “Teşekkür Plaketi” veren Dünya Fair Play Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Fair Play Birliği 2. Başkanı ve TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar “Karşıyaka Belediyesi’nin katkısıyla yapılan Dünya Fair Play Karikatür Yarışması büyük ilgi gördü. Dünyanın dört bir yanından, tüm kıtalarından katılım oldu. Böylesine anlamlı bir olaya katkı veren Karşıyaka Belediyesi ve başkanına geçtiğimiz yıl Fair Play ödülü vermiştik. Bu kez de kendisine teşekkür plaketimizi sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Arıpınar’ın ve TMOK’sinin fair play’e katkılarının faydalarını aktardı ve “Karikatür Yarışması’na sunduğumuz katkılar nedeniyle verdikleri plaket ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın makamında yapılan mini törene TMOK Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Avni Erboy ile Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özel de katıldı.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Wüzrburg'u konuk ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği'nden kaçırılmayacak konser...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?