ANA SAYFA > İZMİR > TMOK FAIR-PLAY Üniversiteliler Kervanı, Ege Üniversitesi'nde

TMOK FAIR-PLAY Üniversiteliler Kervanı, Ege Üniversitesi'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TMOK FAIR-PLAY Üniversiteliler Kervanı, Ege Üniversitesi'nde

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 2016 yılı kış dönemini Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştireceği panelle sürdürecek.

8 Aralık 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play, değişik sunumlar eşliğinde tüm yönleriyle ve örnekleriyle tanıtılacak.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı Giyim ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.

KERVANIN PROGRAMI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Fair-Play Kervanı 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 15.30’da İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret edip, şilt ve madalyasını takdim edecek.

Fair-Play Kervan heyeti aynı gün saat 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret edip, Fair-Play hizmet madalyası ve şiltini sunacak.Heyet saat 18.00’da ise Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. 

8 Aralık Perşembe günü  Saat 11.30 Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun’a ziyaret Saat 13.00 Dünya Fair-Play Karikatür Sergisi açılışı ve saat 13.30  Fair-Play Paneli.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lemi Yerli Karşıyaka’da ölümsüzleşti
Sonraki Haber İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'dan Türkiye-İsviçre özel konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?