ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > TMOK 1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması düzenlendi

TMOK 1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TMOK 1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması düzenlendi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Dünya Fair Play Karikatür Yarışmasından sonra dünyada ilk kez "TMOK Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması" düzenledi.

Bugün Olimpiyatevi’nde yapılan basın toplantısında TMOK’un Fair Play Dünyasına yeni bir armağan sunduğu yarışma açıklandı.
TMOK Fair Play Komisyonu üyeleri, başkan Erdoğan Arıpınar, Prof. Dr. Bilge Donuk, Teoman Güray, Semra Demirer, Remzi Yılmaz, Avni Erboy, Hasan Sarıçiçek, Sevim Güllü, TMOK Üyeler ve Komisyonlar Koordinatörü Pınar Kaçar'ın katıldığı basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Olimpiyat Komitesi Bir Numaralı Üyesi, Avrupa Fair Play Birliği 2. Başkanı Dünya Fair Play Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, bugüne kadar yapılmamış bir işe imza attıklarını aktararak, şu bilgiyi verdi:
"Dünyada büyük ses getiren Fair Play Karikatür Yarışmasının ardından bu kez de yine dünyada bir ilk olarak Fair Play Fotoğraf Yarışmasını yapacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve bugün burada bunu açıklıyoruz. İzmir'den Bornova Belediyesi bize destek oluyor. Yarışmada işbirlikteliği yaptık. Bugün buraya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da gelecekti. Ancak son anda CHP Genel Başkanının İzmir'e gelmesi sonucunda gelemedi. Komisyonumuzun İzmirli üyesi Avni Erboy bu konuda tam yetkili. Sözü kendisine bırakıyorum."
TMOK Fair Play Komisyonu üyesi Avni Erboy, yaptığı açıklamada, "değerli arkadaşlarım. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ne yazık ki katılmak için çok arzulu olmasına ve uçak biletini almasına karşın, son anda genel başkanlarının ilçe belediye başkanlarıyla İzmir'de toplantı düzenlemesi sonucunda katılamadı. Hepinizi çok selam iletti. Şahsı ve Bornova Belediyesi olarak fair play komisyonunun her zaman destekçisi ve dünyada ilk kez yapılacak olan böylesine anlamlı bir sanat olayında da paydaş olmaktan son derece mutlu. Belediye ile hiç bir ilgim yok ancak TMOK Fair Play komisyonunun tek İzmirli üyesi olarak bu olayın sonuna kadar arkasındayım ve en iyi şekilde yapılabilmesi için de komisyonumuzda Bornova Belediyesi'ni ve başkan Olgun Atila'yı da temsil edeceğim" dedi.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Fair Play Komisyonu Planlama Koordinatörü Teoman Güray da yarışmanın teknik konularında bilgi verdi.
Güray, "yarışma için tüm dünyaya haber verilecek. Fotoğraf Dernekleri ve Federasyonlarıyla iş birliği içindeyiz. Ayrıca Üniversitelerin öğretim görevlileriyle de görüştük. Destek aldık. Jürimizde TSYD, Gazeteciler Cemiyeti'nde de temsilciler olacak. Yarışmamız sadece sporda değil, tüm olarak fair playi kapsıyor. İlk olması nedeniyle de bugüne kadar çekilen renkli ve siyah beyaz fotoğraflarla katılma şansı var. Yarışmanın teknik detaylarını en kısa zamanda açıklayacağız. Müracaatlar 1 Mayısta başlayacak" dedi.    

Başvuruların 1 Mayıs Salı günü başlayacağı ve 30 Kasım Cuma günü sona ereceği açıklandı. Dereceye giren eserler ve sahipleri ise 19 Aralık Çarşamba günü TMOK'un, "www.olimpiyat.org.tr" internet sitesinden açıklanacak. Yarışmada birinciye 4 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir’den Foça’ya yeni bir arıtma daha
Sonraki Haber Karşıyaka'nın yıldız voleybolcuları İzmir 3.'sü oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?