ANA SAYFA > GÜNDEM > Tino Reggio alkışlarla toprağa verildi

Tino Reggio alkışlarla toprağa verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tino Reggio alkışlarla toprağa verildi

Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat eden, Karşıyaka'nın köklü laventen ailelerinden, Karşıyaka'nın tanınmış simalarından Hasan Demirbağ'ın (Gözlükçü Hasan) dürünü, Beşiktaş Basketbol ve A Milli Takım basketbol takımı antrenörü Arda Demirbağ'ın kayınpederi Tino Reggio bugün toprağa verildi.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nın “Mösyö Tino”su olarak anılan, okulun Kütüphane Sorumlusu ve Görgü Kuralları Dersi öğretmeni Tino (Kostantino) Reggio (65) için Karşıyaka Saint Helen Katolik Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü hastanede önceki akşam hayatını kaybeden Reggio’nun cenaze törenine eşi, kızları, yakınları, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri katıldı.  Reggio, okunan dualar ve konuşmaların ardından Soğukkuyu’daki Katolik Mezarlığı’na alkışlar eşliğinde uğurlandı. Fransızca, İtalyanca ve Yunanca bilen Reggio, iki kız çocuk babasıydı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Starları, Türkiye Beyzbol 1. Ligine yükseldi…
Sonraki Haber Atatürk'ün KSK'yi ziyaretinin 91. yılı kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?