ANA SAYFA > İZMİR > TEV İzmir Şubesi'nden muhteşem gala

TEV İzmir Şubesi'nden muhteşem gala

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TEV İzmir Şubesi'nden muhteşem gala

ürk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi , TEV'in 51. Kuruluş yıldönümünü muhteşem bir gala gecesiyle kutladı.Ömür Gedik'in sunumu ve Ferhat Göçer konseriyle gerçekleşen Gala Gecesinde, TEV Eğitime Destek Korosu ve TEV Bursiyerlerinin sahne performansları Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezini dolduran binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı.

Ülkemizin eğitim bursları ve eğitime verilen destek konusunda en köklü ve faaliyet alanı en geniş vakıflarının başında gelen Türk Eğitim Vakfı'nın 51. Kuruluş yıldönümü TEV İzmir Şubesi'nin ev sahipliğiyle Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde kutlandı.

60 kişilik TEV Eğitime Destek Korosu'nun açılışını yaptığı gece, İzmir iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu.Şef Banu Köstem tarafından hazırlanan koro, profesyonel sahne performanslarıyla göz doldurdu.

TEV Bursiyerlerinin de sahne aldığı gecede, TEV Eğitime Destek Korosu ve Bursiyerler hep birlikte "Ey Özgürlük" diyerek performanslarını tamamladılar.
Gecenin finalinde TEV Gönüllüsü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı ve binlerce kişiye eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.Ömür Gedik'in sunumuyla renklenen programda Ferhat Göçer, eski ve yeni şarkılarını TEV için söyledi, dakikalarca ayakta alkışlandı.

TEV'i destekleyen kurumlar, kuruluşlar ve kanaat önderlerinden oluşan Gönüllüler'e şükranlarını sunan Türk Eğitim Vakfı Başkanı Rona Yırcalı; "Gençlerimiz geleceğimiz ve biz TEV olarak geleceğin adı umut olsun diyoruz. Bu nedenle geleceğe umut olan herkese teşekkür ederiz" dedi.
Katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara "bağış ve burs protokolleri" verilen gece için toplanan bağışlarla TEV İzmir Şubesi faaliyet alanı içinde olan illerde yeni burs imkanları sağlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Ana Okulları'nda yıl sonu coşkusu
Sonraki Haber Karşıyaka'de öncelik FIFA'daki dosyalar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?