ANA SAYFA > SPOR > Teşekkür çocukları...

Teşekkür çocukları...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teşekkür çocukları...

Bostanlıspor Futbol Alt Yapısı ve Futbol Okulu'nda yer alan tüm sporcuların yıl sonu karnelerine "Teşekkür veya takdirname" getirmeleri Bostanlıspor'da büyük mutluluk yarattı.

"Önce okul, sonra spor" prensibiyle alt yapı sporcularını bilinçlendiren Bostanlıspor'da küçük futbolcuların yıl sonu karnelerindeki teşekkür veya takdirnameler kulüp yönetimi ve teknik heyeti sevindirirken, yönetim kurulu da futbolcuların bu başarısını hediye ile ödüllendirdi.
Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, "Kulübümüzde ana prensip sporcularımızın önce derslerine önem vermeleridir. İyi eğitim alan ve derslerini zamanında yaparak sporunu aksatmayan sporcuları yetiştirmeye gayret ediyoruz. Antrenörlerimiz zaman zaman okullarına giderek sporcuların öğretmenleri ile görüşüyor. Derslerini aksatan, zayıf not alan çocuklarımızı antrenmanlara almıyor, ailelerini bildilendiriyor ve ders çalışmalarını istiyoruz. Bu yöntemimizin ne kadar başarılı olduğunu öğrenim yılının sonunda gördük. Sporcularımız takdir ve teşekkür alarak bizleri son derece mutlu ettiler" dedi.

Bostanlıspor Futbol Alt İdari Sorumlusu Taner Çınar ile Futbol Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa  Oral, futbol okulunun son çalışmasında karne ve teşekkür ile takdirnemelerini getiren futbolcularını kutladı, onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sakız Adası'nı İzmir'de tanıttılar
Sonraki Haber Deniz tutkunlarına önemli uyarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?