ANA SAYFA > SPOR > Teniste çeyrek ve yarı final heyecanı...

Teniste çeyrek ve yarı final heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teniste çeyrek ve yarı final heyecanı...

Bostanlıspor Kulübü tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvasında sona yaklaşıldıkça heyecan daha da artıyor…

Gode Cengiz Spor Tesisleri Tenis Kortlarında çeyrek ve yarıfinal karşılaşmalarına devam edilirken, bayanlarda Özgül Işık Okanoğlu Asuman Akman’ı 6/4 ve 6/2’lik setlerle 2-0 yenerek finale çıkan ilk isim oldu.
Migros’un ana sponsorluğunda, Damla Su, Köfteci Ramiz, www.karsiyakahaber.com ve Karşıyaka Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası’nda 4. Gün sonunda yarı finalistler belli oldu.
Günün maçlarında Erkekler +20 yaşta Deniz Alagöz Onay Furtun’u 2-0 (6/2, 6/2),
Erkekler +30 yaşta Aşkın Tatlıcı Soner Gülüm’ü 2-0 (6/3, 6/2),
Erkekler  +40 yaşta Mehmet Nuri Kureş Bilge Bilgili’yi 2-0 (6/3, 6/(2), Yılmaz Satu Burak Aşkın’ı 2-0 (6/3, 6/1), Halit Kurşun Taner Aksöz’ü 2-0 (6/1, 6/1),
Bayanlarda Özgül Işık Okanoğlu Asuman Akman’ı 2-0 (6/4, 6/2), Gülsevil Ulus Çiğdem Sözen’i 2-1 (3/6, 6/4, 6/3), Begüm Bozkurt Nurten Özdemir’i 2-0 (6/0, 6/1) yendiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın eski futbolcusu uyuşturucudan 4 yıl ceza aldı!
Sonraki Haber Meme kanserine karşı zumba...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?