ANA SAYFA > GÜNDEM > TEMAD Karşıyaka Şubesi'nde Akbaş güven tazeledi

TEMAD Karşıyaka Şubesi'nde Akbaş güven tazeledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TEMAD Karşıyaka Şubesi'nde Akbaş güven tazeledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Hüseyin Akbaş 3. Kez aynı göreve seçildi. Aynı zamanda İzmir İl Başkanlığı’nı da yürüten Akbaş, ülkenin bölünmez bütünlüğü için ele ele hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

TEMAD Karşıyaka Şubesi, genel kurullarını Karşıyaka Belediyesi Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirdi. Seçimde iki dönemdir başkanlık yapan Hüseyin Akbaş ile Ömer Bayram’ın listeleri yarıştı. Konuşmalardan sonra yapılan oylamada Ömer Bayram 169 oy alırken, 271 oy alan Hüseyin Akbaş tekrar başkanlığa seçildi.

Emekli Astsubayların özlük haklarının alınması için mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Hüseyin Akbaş “ Bize güvenen ve destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üyelerimizin her zaman yanlarında olup iyi ve kötü günlerinde destekçileri olacağız. Ancak en büyük mücadelemiz ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan cumhuriyet değerlerimize sahip çıkılması olacak. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması için değerlerimize sahip çıkıp mücadele edeceğiz. “ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremde komşuda 1 ölü 10 yaralı
Sonraki Haber Başkan Akpınar: Anıt bittiğinde hepimizin yüz akı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?