ANA SAYFA > GÜNDEM > Taksi-dolmuş esnafı Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti

Taksi-dolmuş esnafı Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taksi-dolmuş esnafı Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti

Bostanlı-Karşıyaka güzergahındaki taksi dolmuş esnafı Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kocaoğlu’na istek ve taleplerini aktaran taksi dolmuş esnafı başkana güvendiklerini mağdur edilmeyeceklerini söyledi. Başkan Kocaoğlu da konuyu yakından takip ettiğini belirterek “kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” dedi. İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz da Şemikler minibüs hattıyla ilgili istek ve taleplerini başkan Kocaoğlu’na iletti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki ulaşım sektörü temsilcilerini ağırladı. Ziyarette İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Ulaşım Müdürü Alpay Kılıçkaya ve odaların yönetim kademesindeki isimler hazır bulundu.

 İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık,  taksi dolmuş güzergahı ile ilgili proje üzerine çalıştıklarını belirterek “Tramvay hattı nedeniyle dolmuş taksi esnafımız sıkıntı yaşamayacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile bu konu üzerinde görüşmelerimiz devam ediyor.” diye konuştu.

Bostanlı-Karşıyaka taksi dolmuş hattının mağdur olmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünün altını çizen başkan kocaoğlu “Kimsenin ekmeğiyle oynamaya niyetimiz yok. Taksi dolmuşçularımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız devam ediyor. Oda başkanımız Celil Anık’la bu konuda sürekli görüş alışverişi yapıyoruz. Kısa bir sürede bu konu çözüme kavuşacak. Kimse merak etmesin” dedi.

“KOCAOĞLU’NA GÜVENİMİZ TAM”

Bostanlı-Karşıyaka Taksi dolmuşların durak başkanı Ersin Biran ise “Konuyla ilgili Başkan Kocaoğlu ile makamında görüşmemiz yaptık. Kendisine isteklerimizi ve taleplerimizi ilettik. Bu konuda bize yardımcı olacağını bizi mağdur etmeyeceğini söyledi. Ben ve esnafımızın başkan Kocaoğlu’na güvenimiz tam. En kısa sürede bize müjdeli haberi vereceğini umuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni Foça'da At-Çek turnuvası
Sonraki Haber Karşıyaka-Yaşar Holding zirvesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?