ANA SAYFA > GÜNDEM > Sürücü kontrolünü kaybetti: 1 ölü, 1 yaralı...

Sürücü kontrolünü kaybetti: 1 ölü, 1 yaralı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürücü kontrolünü kaybetti: 1 ölü, 1 yaralı...

Karşıyaka'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç, önce park halindeki kamyona daha sonrada orta refüje çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, sabahın ilk saatlerinde Anadolu Caddesi Soğukkuyu mevkiinde meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne giden 38 yaşındaki Muzaffer Özbay idaresindeki 35 MLN 28 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp yol kenarında, park halinde bulunan 35 NLM 71 plakalı kamyona çarptı. Daha sonra orta refüje çarparak durabilen araçtaki  46 yaşındaki Hayrettin Özbay öldü. Araç sürücüsü Muzaffer Özbay araçta sıkıştı. Muzaffer Özbay'ı, AKS110 ekipleri yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırdı.
Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka'nın küçükleri Arkas'ı yendi
Sonraki Haber Bostanlıspor'da Kış Dönemi Spor Okulları açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?