ANA SAYFA > EKONOMİ > SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER SEKTÖRÜNDE ÖDÜL MUTLULUĞU

SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER SEKTÖRÜNDE ÖDÜL MUTLULUĞU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER SEKTÖRÜNDE ÖDÜL MUTLULUĞU

Türkiye’nin ihracatta yıldız sektörleri arasında yer alan Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Sektörü’nde ilk üçte yer alan firmalar Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından ödüllendirildi.

Sektörde KLC Gıda Ticaret A.Ş. birinci olurken, Banvit A.Ş. ikinci, Yaşar Dış Ticaret A.Ş. üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı ile birleştirilen 2013 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde Su Ürünleri ve Hayvansal Mamulleri Sektöründe Birincilik Ödülü geçen yıl olduğu gibi bu yıl da KLC Gıda Ticaret A.Ş. firmasının oldu. Firmanın ödülünü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın elinden aldı.

Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Sektörü’nde Türkiye ikincisi olan Banvit A.Ş.’nin ödülünü ise İhracat Müdürü Toros Çeliker’e, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı birlikte verdi.

Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Sektörü üçüncüsü Yaşar Dış Ticaret A.Ş.’nin üçüncülük ödülünü Genel Müdür Cüneyt Başbakkal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ikilisinin elinden aldı. Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Sektörü’nde ilk üçte yer alan firmalar Türkiye’ye 228 milyon 419 bin 622 dolar döviz girdisi sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HALK ARENASI KARŞIYAKA’DA
Sonraki Haber TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRİMİ'NDEN İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NE TEŞEKKÜR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?