ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Spor ceket şıklığı

Spor ceket şıklığı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spor ceket şıklığı

Gençler ve genç kalanlar tarafından sıklıkla kullanılan spor ceket modelleri her geçen yıl farklı tasarımlara sahip olmaktadır.

Bu açıdan devam yenilenmekte olan modellerin birçoğu pamuk ya da polyesterden üretilmektedir. Kış aylarında yağmur başta olmak üzere su geçirmezlik açısından kaliteli bir ceket isteyenlerin %100 pamuk ceket tercihi çok daha iyi olacaktır.

Bununla birlikte vücut ısısının da belli bir süre korunması sağlanmış olur. Aynı zamanda görünüm açısından da gösterişli bir hava veren spor ceket modelleri birçok farklı renkte olabilmektedir. Fermuarlı ve düğmeli seçenekleri olan spor ceketlerin birçoğunun daha açık renklerde olduğu söylenebilir. Yaka modelleri de değişkenlik göstermektedir.

Her mevsim için kullanılabilir olan mont seçenekler için http://shop.ltbjeans.com/erkek-ceket-mont-modelleri/ linki ile açılan sayfa yardımcı olacaktır. Oldukça farklı modellerin bulunduğu sitede, ürün çeşitliliği de çok daha fazladır. Beğenilen ürüne ait açıklamaların olduğu sayfada renk ve beden seçenekleri yapılmaktadır. Taksit imkânları da burada görülebilir. Ayrıca istenmesi halinde kredi kartı ile ödeme yapılarak sipariş verilebildiği gibi nakit olarak kapıda ödeme hizmeti de bulunmaktadır. Yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo hizmeti de ücretsizdir. Ayrıca siteye üye olunması halinde %20 indirim fırsatından da yararlanılabilir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki opera binası için yeniden ihaleye çıkılacak
Sonraki Haber Sweatshirt modelleri ve kombinleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?