ANA SAYFA > SPOR > Son şampiyon Playoff'ta kaldığı yerden devam

Son şampiyon Playoff'ta kaldığı yerden devam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Son şampiyon Playoff'ta kaldığı yerden devam

Spor Toto Basketbol Ligi Play Off çeyrek final serisi ilk maçında son şampiyon Pınar Karşıyaka, Galatasaray Odeabank'ı deplasmanda 74-67 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Maça 7-0'lık seriyle başlayan Pınar Karşıyaka karşısında Micov ve Lasme ile oyuna denge getiren Galatasaray Odeabank ilk çeyreği 16-15 önde tamamladı. İkinci çeyreğe 9-0'lık seriyle başlayan ev sahibi farkı bir anda 10 sayıya yükseltt:25-15. Iverson ile pota altından bulduğu sayılarla farkı azaltan Pınar Karşıyaka soyunma odasına girerken skoru 34-29'a getirdi. Üçüncü çeyrekte savunmada sertleşen yeşil kırmızılı ekip Bracey Wright'ın son saniye üçlüğüyle son bölüme girilrken skoru 52-52'ye getirdi. Son çeyrekte skor avantajını elen alan Pınar Karşıyaka, son iki dakikada 69-67 üstünlüğü yakalarken karşılaşmadan da 74-67'lik skorla galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

 

Pınar Karşıyaka'da beş isim çift haneli skor üretirken, Bracey Wright 14 sayı-10 ribaunt ile double double yaptı. Galatasaray Odeabenk'ta ise Vladimir Micov'un 18 sayılık performansı yenilgiyi önlemeye yeterli olmadı. 

 

Serinin ikinci maçı 20 Mayıs Cuma günü saat 19:30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan teröre lanet yağdı
Sonraki Haber Ufuk Sarıca: ''İzmir'de kazanamazsak bu galibiyetin anlamı yok''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?