ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ŞİRİNCE'DE UNUTULMAZ KONSER

ŞİRİNCE'DE UNUTULMAZ KONSER

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ŞİRİNCE'DE UNUTULMAZ KONSER

Polonyalı Mezzosoprano Lilianna Zalesinska, Şirince St. John Baptist Kilisesi’nde uzun süre unutulmayacak bir resital verdi.

Piyanist Szczepan Kończal eşliğindeki konserine Mozart, Szmanowska, Mendelssohn, Liszt, Zeleński, Karłowicz, Brahms,Koczalbki, Çaykovski ve Rachmaninov’dan seçkin konser aryaları söyleyen Zalesinska, dinmeyen alkışlara bir Brahms şarkısıyla teşekkür etti.

28. Uluslararası İzmir Festivali’nde, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile Türkiye- Polonya Diplomatik ilişkilerinin 600. Yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde yapılan konserde günümüzün parlak yorumcularından piyanist Szczepan Kończal da Mozart, Chopin ve Pederewski’den üç eser seslendirdi. Kończal’ın sıra dışı yorumları beğeni topladı. İkili’nin uyumlu birlikteliği ve tutkulu yorumları, Festival’in yeni mekânı St. John Baptist Kilisesi’ndeki konseri unutulmaz kıldı. Konseri, Polonya Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Mirosław Stawski, İzmir Fahri Konsolosu Ceyla Borovalı, İKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Polonya’dan gelen özel konuklarla izledi.

28. Uluslararası İzmir Festivali 11 Temmuz Cuma günü saat 21.30’da Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak Quartetto Di Venezia konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber RAMAZAN SAL KSK'YE İMZAYI ATTI
Sonraki Haber ÇOCUKLARIMIZI KAZANALIM PROJESİ TAMAMLANDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?