ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Şiirini ve sevdiğini al da gel

Şiirini ve sevdiğini al da gel

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şiirini ve sevdiğini al da gel

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB)14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Sait Faik Abasıyanık’ın “bir insanı sevmekle başlar her şey” sözünden hareketle Ege Park Mavişehir Moda ve Alışveriş Merkezi’nde şiir, müzik buluşmasını gerçekleştirecek.

UASB Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan, 14 Şubat Çarşamba günü “Şiirini ve sevdiğini al da gel...” çağrısıyla saat 16:00-20:00 arasında gerçekleştirecekleri etkinliğin halkın katılımına açık olduğunu ve genç sevgilileri şiirleriyle beklediklerini söyledi. Günümüzde insan, doğa sevgisinin  toplumsal boyutu ile yaygınlaştırılması için UASB ve Ege Park  yöneticilerinin  birlikte hareket etme kararını  ve önemini açıklayan  Ümit Yaşar Işıkhan, şöyle dedi: “Sevginin yılın belirli günlerinde gündeme  getirilmesi  ve tüketim ekonomisine endekslenmesini doğru bulmuyoruz. Sevginin  yaşamın her alanında ve her zaman  insan ilişkilerinde  başat olması gerekli. Bu nedenle  sevgiyi gündeme getiren böyle günlerde  UASB şair ve müzisyenleri ile aşkı, sevgiyi temel alan paylaşımlar ile sahne alacağız. Biliyoruz ki sevginin  yüceltildiği toplumlarda kavga, savaş, kırgınlık, bencillik ve ayrımcılığa yer verilmez.”

Etkinliğe katılan şairler Cem Seyhun Ünbay, Ercan-Gökhan Çağıran, F. Elvin Öztürk, Fatma Aras, Hael Helmi Srour, Muammer Can, Mustafa Özturanlı, Mustafa Ünver, Nermin Akkan, Neda Olsoy, Neslihan Perşembe, Nesrin Sevinç Özer, Neval Savak, Şevki Özdemir, Ümit Yaşar Işıkhan, Yaşar Özmen, Yıldız Arun, Yunus Topaloğlu, Yücel Hebilli, Yücelay Say. Müzikte ise Gökhan Balık, Cengiz Onur, Serkan Ali Özçelik, Cihangir Solmaz  ve sürpriz sanatçılar  yer alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barutçugil’in ebru eserleri Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde
Sonraki Haber Monaco Sarayı'ndan Karşıyaka'ya selam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?