ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sertab Erener, İzmirlileri coşturdu

Sertab Erener, İzmirlileri coşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertab Erener, İzmirlileri coşturdu

Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği "1 Festival İzmir", Türkiye'nin en iyi seslerinden Sertab Erener'le başladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde "tek boş koltuk" bırakmayan İzmirli müzikseverler, dev ekranlı avluyu da doldurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen "1 Festival İzmir"in ikincisine de muhteşem bir başlangıç yaptı. ‘Bir festivalden fazlasını vaad eden" renkli bir etkinliğin açılış konserinde sahne alan Sertap Erener, salonun içini de, dev ekranın kurulduğu avluyu da hıncahınç doldurdu. Türk Pop Müziği'nde 25 yılını geride bırakan ünlü sanatçı, etkileyici performansıyla İzmirlileri kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Nil Karaibrahimgil sürprizi
Ülkemize "Eurovision birinciliği" kazandıran Erener’e, sahnede İzmir Big Band Orkestrası eşlik etti. Sertab Erener sahnede bir ara, ağabeyinin eşi ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil’i görüntülü arayarak AASSM’deki izleyiciler ile birlikte doğum gününü de kutladı.

“1 Festival İzmir”in açılış konserine bilet bulamayan izleyiciler için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından AASSM açık alanına kurulan dev ekran da büyük ilgi gördü. Salona giremeyen İzmirliler, kendilerine ayrılan oturma gruplarında konser keyfini doyasıya yaşadı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme, Aşk Festivali ile renklenecek
Sonraki Haber Emekli Astsubaylar özlük haklarının düzeltilmesini istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?