ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Sen Sağ Ben Selamet'' filminin galası İzmir'de

''Sen Sağ Ben Selamet'' filminin galası İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Sen Sağ Ben Selamet'' filminin galası İzmir'de

Sevilen oyuncularının başrollerini paylaştığı ’Sen Sağ Ben Selamet’ filminin İzmir galasının, 24 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilecek.

'Sen Sağ Ben Selamet' filminin sevilen oyuncuları, İzmir'deki galada hayranlarıyla buluşacak. Gala öncesinde filmin başrol oyuncuları, ziyaretçiler ile bir söyleşi gerçekleştirecek. Ersoy Güler'in yönettiği ve üç kaçağın yollarının kesişme hikayesinin komik maceralarının beyaz perdeye taşındığı Sen Sağ Ben Selamet filmi, daha sonra hep beraber İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezinde izlenecek. 24 Aralık Cumartesi saat 16.30'daki galada oyuncular, Burçin Bildik, Ufuk Özkan, Lale Başar, Murat Kocacık, Emrah Özdilek, Gamze Aydoğdu, Gizem Koçak, Ersoy Güler, İlkim Dağlı ile yapım ekibi, ziyaretçilerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor
Sonraki Haber İzmir'de terör operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?