ANA SAYFA > ÇEVRE > ŞEMİKLER İZBAN ALT GEÇİDİNDE GERİYE SAYIM BAŞLADI...

ŞEMİKLER İZBAN ALT GEÇİDİNDE GERİYE SAYIM BAŞLADI...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ŞEMİKLER İZBAN ALT GEÇİDİNDE GERİYE SAYIM BAŞLADI...

Karşıyaka Şemikler'de İZBAN hattının geçmesi sebebiyle kesintiye uğrayan yaya ulaşımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan alt geçitle yeniden sağlanıyor. Fiziki şartlar sebebiyle yapımı birçok zorluk içeren, inşaat sırasında 160 fore kazık ve 191 beton kolon kullanılan alt geçit, çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Şemikler sakinleriyle yaptığı toplantılarda mutabakat sağlanarak kapatılan hemzemin geçidin yerinde yapımına başlanan yaya alt geçidinin inşaatında işin en zor kısmı olarak nitelendirilen demiryolu hattının askıya alınmasını da halleden yetkililer, tünel dahil bütün betonarme imalatları tamamladı. Çevre düzenlemesinin ardından alt geçit, bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.
Geriye sayımı başlanan proje kapsamında Erdoğan Akkaya Sokağı, Merkez Camisi ve pazaryerinin önünden geçen 6418 Sokak’a bağlayacak şekilde yaya alt geçidi inşa edildi. Yaklaşık 5 metre zemin altından yapılan geçidin genişliği 6 metre. Alt geçit için yaklaşık 32 metrelik tünel yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULU'NDAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU...
Sonraki Haber BAKLİYATTA "RAMAZAN ZAMMI" BEKLENMİYOR...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?