ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Şemikler, Balkan ezgileriyle şenlendi

Şemikler, Balkan ezgileriyle şenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şemikler, Balkan ezgileriyle şenlendi

Yaz akşamlarını ‘Park Konserleri’ ile renklendiren Karşıyaka Belediyesi, bu hafta Şemikler Mahallesi’nde Balkan rüzgarları estirdi. Bando ve folklor gösterilerinin de sergilendiği gecede, yüzlerce Karşıyakalı coşkuya ortak oldu.

Karşıyaka Belediyesi, yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ni sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında, bu hafta Şemikler Mahallesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi yanında ‘Balkan Gecesi’ düzenlendi. Konserde Göçmen Bandosu, Orkestra Sertan ve Arkadaşları, Burhan Güneş ile Folklor Ekibi sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde, her yaştan Karşıyakalılar da halay ve danslarla sanatçılara eşlik etti.

Büyük ilgi gören Park Konserleri, 29 Ağustos Çarşamba akşamı Demirköprü Mahallesi’nde devam edecek. Türk Halk Müziği Sanatçısı, Koro Şefi Vildan Turan Akıncı’nın Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi önünde vereceği konser, saat 21.00’de başlayacak. Etkinliklerin sezon finali ise Eylül ayında yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Park Konserleri, Karşıyakamızın özgür kimliğine; mutluluk, dostluk ve kardeşlikle örülü ruhuna çok yakışan bir sosyal proje oldu. Her hafta başka bir mahallede gerçekleştirdiğimiz mini konserler, 7’den 77’ye her yaştan yurttaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Her zaman acımızı da eğlencemizi de birlikte yaşayacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Kurbanlar keskin bıçakla kesilmeli''
Sonraki Haber Gol düellosunu Karşıyaka kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?