ANA SAYFA > EĞİTİM > Şehit İsmail Cazgır Kütüphanesi açıldı

Şehit İsmail Cazgır Kütüphanesi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehit İsmail Cazgır Kütüphanesi açıldı

Karşıyakalı Şehit Üsteğmen İsmail Cazgır'ın adı mezun olduğu Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulu'ndaki kütüphaneye adı verildi.

26 Mart 2016 tarihinde Kuzey Irak'ta Musul yakınlarında IŞİD ile Peşmerge güçleri arasındaki çatışmalarda IŞİD'in attığı Katyuşa roketatarına ait bir merminin Başika Kampı'na düşmesi sonucu şehit olan Karşıyakalı Üsteğmen İsmail Cazgır'ın en büyük arzusu olan kütüphane Bostanlıspor'un girişimleri sonucunda gerçekleşti. Şehidin Karşıyaka'da mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu'ndaki kütüphaneye adı verildi. 
Bostanlıspor Kulübü'nün girişimleri sonucunda, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü katkılarıyla kütüphane baştan aşağıya yenilendi ve şehidin ismi yazılıp, fotoğrafı asıldı.
23 Nisan törenlerinin ardından Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Turan, Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Cumhuriyet İlkokulu Müdür V. Ceyhan Koç,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakanın katıldığı törenle kütüphane açıldı.
Törene şehidin babası Haluk Cazgır da katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 23 Nisan coşku ile kutlandı
Sonraki Haber 15. Karşıyaka Uluslararası Çocuk Şenliği’nde final…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?