ANA SAYFA > SAĞLIK > Sarp Yaklav: Eczacıların geleceğini planlıyoruz

Sarp Yaklav: Eczacıların geleceğini planlıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarp Yaklav: Eczacıların geleceğini planlıyoruz

EDAK Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Sarp Yaklav, eczanelerin gelecekte karşılaşacakları sorunlara çözüm üretecek, iş yapma biçimlerine destek olan bir yapı üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

37. yılını kutlayan EDAK Ecza Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Yaklav, önemli açıklamalarda bulundu. EDAK'ın eczanelerin geleceği noktasında ve piyasanın bir aktörü olarak her zaman masada olması gereken bir yapı olduğuna dikkat çeken Yaklav, "Kurumumuz eczacıların geleceğini planlayan, daha güzel günler için eczacılarımıza vizyon açabilen bir kurumdur. Eczacıların işlerini kolaylaştırıcı, gelecek süreçlerde karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm üretecek, onlara iş yapma biçimlerinde her zaman destek olacak bir yapı üzerinde çalışmalarımız sürüyor. EDAK bugünden yarına eczaneleri gelecek nesillere taşımak için önemli bir görev ve misyon üstlenmiştir. EDAK yapar, sonra söyler" diye konuştu. 
 
YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU İÇERİSİNDEYİZ
Yönetim ve çalışanlar olarak çok yoğun bir tempo içerisinde olduklarını ifade eden Yaklav, temin ve tevzi ile bilişim yönetimi güncelleme konularındaki çalışmalarının da hızla sürdüğünü, en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi. "Eczacılarımız bizi takip etsin" diyen Yaklav, "Türkiye'de bir kuruluşun 37. yıla girmesi kolay değildir. Bu başarıda  eczacılarımızın da çalışanlarımızın da büyük bir emeği ve payı var" diye konuştu. 
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanat Sokağı’nda altyapı Eylül'de tamamlanacak
Sonraki Haber Deniz suyu burun estetiği hastalarına iyi geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?