ANA SAYFA > SPOR > Sarıca'nın kararı yönetime bağlı...

Sarıca'nın kararı yönetime bağlı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca'nın kararı yönetime bağlı...

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Beşiktaş Sompo Japan'la anlaştığına dair iddialara yanıt verdi.

Pınar Karşıyaka'nın başarılı başantrenörü Ufuk Sarıca, takımdan ayrılarak Beşiktaş Sompo Japan'ın başına geçeceği iddialarına yanıt verdi. Beşiktaş'la ciddi bir görüşmesi olmadığını belirten Sarıca, "Ortada bir yakıştırma var, belki bir ilgi var ama olmuş bitmiş bir şey yok" dedi.

Kulüp yönetimiyle henüz görüşmediğinin de altını çizen Sarıca, "Yeni yönetimle henüz görüşmedim. Daha zaten yeni seçim oldu. Başkan da, şube başkanı da daha önce çalıştığım insanlar. Holdingle ne görüşecekler, nasıl bir bütçe çıkacak, nasıl bir hedef konacak. Birkaç gün içerisinde bir araya gelip bunları konuşacağız, ondan sonra her şey netleşir" diyerek kulüpteki geleceğine dair henüz bir karar vermediğini belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber - Özel

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Sarıca'yı hiç bir yere bırakmayız
Sonraki Haber İZSU'nun nağmeleri, kalplere damlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?