ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Son 2 aydır yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz

Sarıca: Son 2 aydır yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Son 2 aydır yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final serisinde Galatasaray Odeabank'a elenen Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Sarıca'nın açıklaması şöyle:

"Çok isterdik yarı finale çıkmak. Nasıl biz burada kazandıysak Galatasaray'da bizi evinde yendi. Basketbol böyle bir şey. Bugün psikolojik olarak dejavantajlıydık . Oyunda net bir üstünlük yoktu. Skorda geride kaldık. Bu tamamen çalınan ve çalınmayan fauller ile alakalıydı. Iverson ile sıkıntımız vardı. Orada 3 faulün bir tanesi çalınıyor. Üçüncü periyotta 7 tane top kaybı yaptık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zor bir sezon geride bıraktık. Cumhurbaşkanlığı kupası oynadık. O günden bugüne kadar maalesef tam kadro olamadık. Her şeyi yapmaya çalıştık. Son 2 aydır yalnız kaldık. Yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz. Galatasaray Eurocup'ı almış çok tecrübeli bir takım. Yarı finalde başarılar diliyorum"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan buraya kadar...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yıldızlarda umduğunu bulamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?