ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Önemli bir avantajımız vardı ama kalmadı

Sarıca: Önemli bir avantajımız vardı ama kalmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Önemli bir avantajımız vardı ama kalmadı

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek finali ikinci maçında evinde Galatasaray Odeabank'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca maçı değerlendirdi. Sarıca'nın açıklaması şöyle:

"Üçüncü periyotta ve dördüncü periyodun başında tüm kontrolü ele aldık ancak boş atışları değerlendiremedik. Tecrübeli rakibimiz son 3 dakikayı çok iyi oynadı ve cevap veremedik. Yanlış seçimlerimiz vardı, Buraları oynamak tecrübe istiyor. Onlar da maçı hiç bırakmadılar, onları İstanbul'da nasıl yendiysek, onlar da bizi yendiler. Önemli bir avantajımız vardı ama kalmadı. Her şeye rağmen pazar günü oynanmamış bir maç var. Her gün basketbola konsantre olup oynamak lazım. 5-6 sayı farkı yakaladığımız maçın sonunu oynamak bence bir özellik, müsabakayı uzatmaya da götürebilirdik ancak Gabriel atışı değerlendiremedi. Galatasaray'ı tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka turu son maça bıraktı
Sonraki Haber KPSS'ye girecek adaylara son dakika uyarıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?