ANA SAYFA > SPOR > SARICA: BAŞARIYA AÇ BİR EKİP KURACAĞIZ

SARICA: BAŞARIYA AÇ BİR EKİP KURACAĞIZ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SARICA: BAŞARIYA AÇ BİR EKİP KURACAĞIZ

Pınar Karşıyaka, yola devam kararı aldığı Antrenör Ufuk Sarıca'yla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarıca, yine başarıya aç bir ekip kuracaklarını söyledi.

İmza töreninde Sarıca'nın basketbolda kulübe sınıf atlattığını söyleyen Başkan Fatih Diniz, "Tüm camianın sevgisini kazandı. Buradaki başarısı A Milli Takım'da görev almasıyla taçlandı. Ufuk Sarıca'nın ay-yıldızlı ekibimizde görev almasından ayrıca gurur duyduk. Birlikte istikrarlı başarımız sürecek" şeklinde konuştu.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Ufuk Sarıca ise "2 sene daha buradayız. Hedefler bitmez Pınar Karşıyaka camiası olarak daha büyük hedeflere aç olduğumuz düşünüyorum. Gelecek sene yine son dakikaya kadar savaşan, her maçı kazanmaya aday, başarıya aç iyi bir ekip kuracağız" dedi.

Basketbol Şube Sorumlusu Turgay Büyükkarcı da bu sezon hedefi yükselteceklerini söyledi. Sarıca, daha sonra 1 yılı opsiyonlu olan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BU YAZ ÇOK HAREKETLİ VE RENKLİ GEÇECEK
Sonraki Haber KARŞIYAKA ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?