ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon Pınar Karşıyaka!

Şampiyon Pınar Karşıyaka!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon Pınar Karşıyaka!

Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası finalinde Pertevniyal Gençlik ile karşılaşan Pınar Karşıyaka, rakibini 71-64 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

Karşılaşmaya 11-0'lık bir seriyle başlayan ve rakibine top yüzü göstermeyen Pınar Karşıyaka, ilk çeyreği 23-5 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü rahat bir şekilde sürdüren yeşil kırmızılılar, soyunma odasına 42-27'lik skor avantajını elinde tutarak gitti. Üçüncü çeyrekte oyunda varlık göstermeye başlayan Pertevniyal farkı eritse de Karşıyaka üstünlüğünü korudu ve son çeyreğe 61-57 önde girdi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan son çeyrekte de rakibine üstünlüğü kaptırmayan Pınar Karşıyaka, karşılaşmadan 71-64'lük skorla galip ayrıldı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Karşıyaka'da 21 sayı 2 ribaund üreten Berk Kar karşılaşmanın yıldızı olurken, 15 sayı 3 ribaund 6 asist üreten Arca Tülüoğlu galibiyete büyük katkı sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ 400 kalbe şemsiye açtı
Sonraki Haber Büyükoral'dan Şampiyon Pınar Karşıyaka Genç takımına kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?