ANA SAYFA > GÜNDEM > Salnur, ADSM çalışanlarını iftarda yalnız bırakmadı

Salnur, ADSM çalışanlarını iftarda yalnız bırakmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Salnur, ADSM çalışanlarını iftarda yalnız bırakmadı

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) yöneticileri çalışanlar ile iftarda bir araya geldi.

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) çalışanlarını bir araya getiren iftarda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Bediha Salnur çalışanlar ile bir arada iftar yaptı.

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yıldızhan Altınışık, Kaymakam Yücel ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Bediha Salnur’un katılımlarından duyduğu memnuniyetini belirtti. Personelleri ve aileleri ile bir arada olmanın huzur ve güzelliğini yaşadıklarını söyledi.

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi yemekhanesinde verilen iftara; Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Bediha Salnur, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Başhekim Dt. Yıldızhan Altınışık, KARİŞKAD başkanı Nil Güneri, Başhekim Yardımcısı Dt.LeventIldız, İdari ve Mali İşler Müdürü Serkan Görgün, ADSM çalışanları  ve aileleri katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel, BESİAD’ın KOSGEB kursunda ders verdi
Sonraki Haber KASİAD Başkanı yaşlılara iftarı kendi servis etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?