ANA SAYFA > EKONOMİ > Saklama, paylaş…

Saklama, paylaş…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saklama, paylaş…

Karşıyaka Belediyesi “Saklama, Paylaş” kampanyasıyla çocuklar arasındaki dayanışma duygularını güçlendirmeyi hedefliyor.

İhtiyaç fazlası oyuncak ve kitapların bırakıldığı sokaklarda özel olarak yapılan kumbaralara, bir yılda hatırı sayılır oyuncak ve kitap bağışı yapıldı. Kumbaralara bırakılan bağışları Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin düzenli olarak topladı ve ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarına hediye etti.
Karşıyaka’nın 5 farklı noktasında bulunan kumbaralara isteyen herkes bağış için kitap ve oyuncağı bırakabilir.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bu kampanyayla, evlatlarımızın oyuncak ve kitaplarını evlerinde saklamak yerine, gelir durumu düşük olan ailelerimizin çocuklarıyla paylaşmasını hedefledik. Kentimizin işlek noktalarına kumbaralar kurduk ve Karşıyaka halkının toplumsal dayanışma ruhuna yakışan bir katılım sağladık. Yardımlaşmanın önemini bilen, paylaşmanın mutluluğunu yaşayarak öğrenen nesiller için projemizi sürdürüyor; bu gönül projesine herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İslamoğlu, Karşıyakalı Buz Pateni Türkiye Şampiyonunu Ödüllendirdi
Sonraki Haber Gelenekler Karşıyaka’da yaşatılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?