ANA SAYFA > ÇEVRE > SADETTİN İŞÇİMENLER PARKI AÇILDI

SADETTİN İŞÇİMENLER PARKI AÇILDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SADETTİN İŞÇİMENLER PARKI AÇILDI

Karşıyaka'nın tanınmış ailelerinden, Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sadettin İşçimenler adının verildiği park açıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İşçimenler Ailesi'nin, Karşıyaka'nın 100 yılında katkısı olduğunu belirtti.

Karşıyaka Tersane çarprazındaki parkın yeniden yapılarak, düzenlenen ve Sadettin İşçimenler adı verilen parkın açılışına pekçok Karşıyakalı da katıldı. Açılışı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile İşçimenler ailesi yaptı.
Törende konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İşçimenler Ailesi'nin, Karşıyaka'nın 100 yılında katkısı olduğunu ve bu parkla ailenin ismini ölümsüzleştirmek istediklerini söyledi. Akpınar "İşçimenler Ailesi'nin ismini bu şekilde sonsuza kadar yaşatmak istedik. Parklar yapılsın ki insanlar yaşasın. Bu bölgede yapmayı planladığımız kentsel dönüşüm ile daha fazla yeşil alan ve daha çok park yapmayı hedefliyoruz. 5 yıl boyunca halkın faydasına olan işlere imza atacağım ve Karşıyaka'nın marka değerini hep birlikte yükselteceğiz" dedi. Başkan Akpınar, Karşıyaka Spor Kulübü'nü de her zaman destekleyeceklerini söyledi.
Parka ismini veren, ailenin en yaşlı bireyi Sadrettin İşçimenler ise "İşçimenler Ailesi, Karşıyaka ve Karşıyaka Spor Kulübü tarihinde önemli bir yere sahip. Ailemizin bütün fertleri, kulüpte sporcu, yönetici ve hatta başkan oldu. İlçeyle ve sporla bağımız hiç kopmadı, kopmayacak da. İşçimenler adının yaşamasını sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PTT ÇARŞI BİNASI YIKILIYOR!..
Sonraki Haber KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULLAR TENİSTE TÜRKİYE İKİNCİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?