ANA SAYFA > SPOR > Saatler Kaf Kaf'ın aleyhine işliyor...

Saatler Kaf Kaf'ın aleyhine işliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saatler Kaf Kaf'ın aleyhine işliyor...

Yarın Olağanüstü Genel Kurul'a gitmeye hazırlanan Karşıyaka'da, seçim listelerini teslim etmek için verilen sürenin sonuna saatler hala bir aday çıkmamış olması herkesi kara kara düşündürüyor.

Bu sezon 3. kez seçime gitmeye hazırlanan Karşıyaka'da, adaylık krizi yaşanıyor. Karşıyaka'nın yeni tüzüğü gereği adayların genel kuruldan bir gün önce en geç saat 17.00'ye kadar listelerini Divan Kurulu'na bildirmesi gerektiği halde henüz tek bir ismin bile listesini teslim etmemesi camiayı kara kara düşündürüyor.

Saatler Kaf Kaf'ın aleyhine işlerken, camianın ileri gelenleri bugün saat 15.30'da kulüp binasında bir araya gelmeye hazırlanıyor. Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın çağrısı üzerine bir araya gelecek yaklaşık 15 isim, bu saate kadar kulübe bir liste ulaşması halinde listeyi değerlendirecek. Eğer bu saate kadar kulübe bir liste ulaşmazsa, aralarında eski başkanların da bulunduğu isimler, bir liste oluşturmayı tartışacak. Bu toplantıdan da sürpriz bir aday çıkmazsa Karşıyaka'da seçim ertelenecek ve kulübün yönetimi bir sonraki seçim tarihine kadar Divan Kurulu'na geçecek. Yapılacak ikinci seçimde de aday çıkmaması halinde, kulübün kayyuma devredilmesi ihtimali gündeme gelecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf PTT 1.Lig'e Altınordu maçıyla veda ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın çiçek kokulu festivali başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?