ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ressam Nail Türkel 131. sergisini Karşıyaka’da açtı

Ressam Nail Türkel 131. sergisini Karşıyaka’da açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ressam Nail Türkel 131. sergisini Karşıyaka’da açtı

Doğal taşlar ve deniz kabuklarından sanat eserleri üreten Ressam Nail Türkel, 131. sergisini Karşıyaka Belediye binasında açtı. 18-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında açık kalacak sergide birbirinden ilginç el ürünleri ile doğa temalı resimler sergilenecek.

Foça’da geçen çocukluk döneminde sahile vuran deniz kabuklarını biriktirmeye başlaması ile sanat tutkusunun alevlendiğini belirten emekli öğretmen Nail Türkel, doğa tutkusunu resim yapmaya yönlendirdi. Öğretmenliği sırasında açtığı sergiler ile kısa sürede ilgi toplayan Türkel, sahilde topladığı deniz kabukları ile taşlardan da küçük el sanatı farklı eserler yaratmaya başladı. Doğal taşlara ilginin yoğun olması üzerine çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran Nail Türkel “ Doğada farklı taşları toplayarak orijinal eserler yapmaya başladım. Tüm eserlerim doğaçlama ve birbirinden ayrı özellikte oluyor. Hazırladıklarımı da sık sık sergiler açarak meraklı kişilerle paylaşıyorum. Sergilerim Karşıyaka’da büyük ilgi gördü. Destekleri nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği'nden Gaziler Günü'nde program
Sonraki Haber Türkiye’nin ilk Evrensel Çocuk Müzesi açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?