ANA SAYFA > İZMİR > Ramazan'ın son yeryüzü sofrasına büyük ilgi

Ramazan'ın son yeryüzü sofrasına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ramazan'ın son yeryüzü sofrasına büyük ilgi

İzmir Macera Kulübü tarafından her yıl Ramazan ayında 3 kez düzenlenen "Yeryüzü İftar Sofraları"nın bu yıl sonuncusu 30 Haziran 2016 perşembe günü Kordon'daki yeşil alanda gerçekleşti.

Etkinliğe yoğun olan ilgi ve bol miktarda yapılan ikramların etkisi ile  alan panayır alanına döndü, Osmanlı macunundan, şerbetine, keşkekten lokmasına kadar akla gelebilecek bir çok şey bir aradaydı.
 
Etkinliğe ailesi ve sevdikleri ile gelenler arasında CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de vardı. "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bugünlerde biz sevgiyi, paylaşmak için bir araya geliyoruz umarız bu herkese bir ışık verir ve insanlar birbirini yargılamaktan, sınıflandırmaktan ve ötekileştirmekten vazgeçer" diyen Kulüp Başkanı Toprak Özmen, "İlk günden bugüne kadar olan süreçte görev alan gönüllülere ve destekçilere sonsuz teşekkür ediyoruz büyük bir emek ve büyük bir çaba var" diyerek sözlerini noktaladı.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuk istismarına geçit yok
Sonraki Haber Zeynep Altıok: ''Sivas’ın yıldönümünde yeni katliamlar olmasın''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?