ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Polonyalı piyanist Marek Drewnowski ile KODA büyüledi

Polonyalı piyanist Marek Drewnowski ile KODA büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Polonyalı piyanist Marek Drewnowski ile KODA büyüledi

Türkiye'nin en önemli sanat toplulukları arasında yerini alan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, son konseri ile sanatseverleri bir kez daha büyüledi. Şef Rengim Gökmen'in önderliğinde sahne alan KODA, Polonyalı piyanist Marek Drewnowski'nin de performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnedekiler, konser bitiminde ayakta alkışlandı.

Türkiye'de, bir ilçe belediyesi tarafından kurulan -kadrolu- ilk oda orkestrası olan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) yine muhteşem bir konsere imza attı. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'ndeki konserde KODA'nın genç sanatçıları sahne aldı. İzmir'in her yerinden sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konseri dünyaca ünlü Şef Rengim Gökmen yönetti. Polonyalı piyanist Marek Drewnowski'nin performansı da büyük alkış aldı.

İlk bölümde Frédéric Chopen'in 1 No'lu konçertosu seslendirildi. İkinci bölümde orkestra Arnold Schönberg'in Aydınlanan Gece adlı eserini seslendirdi. Sahnedekiler, konser sonunda ayakla alkışlandı. Sanatseverler "Gencecik bir kadro ile dünya devi sanatçıları buluşturan ve bizlere sanat ziyafeti sunan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ederiz" yorumunda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Shoexpo'da yarı final heyecanı
Sonraki Haber İzmir ile Miami kardeş liman olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?