ANA SAYFA > GÜNDEM > POLAT OKTAY: ''KARŞIYAKALI STADINI İSTİYOR''

POLAT OKTAY: ''KARŞIYAKALI STADINI İSTİYOR''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
POLAT OKTAY: ''KARŞIYAKALI STADINI İSTİYOR''

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Hak ve Eşitlik Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Polat Oktay, Karşıyaka Stadı ile ilgili bir açıklama yayınladı...

İşte o açıklama;

" Değerli Karşıyakalılar.

Karşıyaka Spor Kulübü taraftarlarının merak ettiği Stat konusunda bizimde söyleyeceklerimiz var. Sayın başkan seçim zamanında bu konuya diğer konulara olduğu gibi hiç değinmemiş Karşıyakalıların stat özlemini adeta görmezden gelmiştir.Büyükşehir belediye başkanının dediklerini harfiyen uygulayan,birilerinin askeri olan bu zihniyetten başka bir şeyde beklenemezdi.
Sayın başkana soruyorum stat ile ilgili derdiniz nedir…? Stadın yapılacağı alana yapılması düşünülen alışveriş merkezinden sizin ve büyük ağabeyiniz Aziz beyin nasıl bir çıkarı vardır ki stadı istemiyorsunuz. 
Gerekçeleriniz çok komik.Trafik sıkışıklığı sebebiyle…hangi trafik…hangi Karşıyakalı orada oynanacak bir maça araçla gelir ki bunu hiç düşündünüz mü sayın başkan.Düşünemezsiniz, çünkü siz Karşıyakalı değilsiniz.Sahilden maça yürüyerek gitmenin nasıl bir duygu olduğunu bilemezsiniz.
Tuttuğunuz ve formasını üzerinizden çıkarmadığınız takımınızın Beşiktaş’ın stadına bir bakın…nerede ve hangi trafik koşullarında.
Karşıyaka Spor Kulübüne yılda yaklaşık on milyon dolar gelir getirmesi planlanan bu yer sadece bir stat değil içerisinde açılacak olan iş yerleri,ofisler ve mağazalarla Karşıyaka gençliğine istihdam sağlayacak,yapılacak konser ve organizasyonlarla kentin çehresini değiştirecek çok önemli bir yapı. Bu projeye destek vermemek aymazlıktır, Karşıyaka Halkına ihanettir.
Stadı yaptırmam gerekirse çadır kurarım açıklamanız aldığınız karardan daha vahim ve daha üzücü ve çocuksu bir tavırdır.Oraya kuracağınız çadırın parası belediye kasasından mı yoksa cebinizden mi çıkacak merak ediyorum o yüzden çadırın fişini veya faturasını paylaşırsanız seviniriz.
Bu stadın yapımı için Karşıyakalı açlık grevini göze almışken sizin çadır kurmanız çok da ciddi gelmedi bize.
Karşıyaka stadının kamulaştırma bedeli olarak yakın zamanda duyumlarımıza göre 1 aylık bir sürede stat planı üzerinde belli bir kısmın içinden yol geçmesi sebebiyle Kadastrodan gelecek ve stat yapılsa da yapılmasa da her türlü alınacak ve belediyenin kasasına girecek olan 9 Milyon Türk Lirasını nereye kullanacağınızı açıklamanızı istiyorum.
Önemli bir not sayın başkan.Duyumlarımız aslında herkesin bildiği ve duyduğu şeyler.

Karşıyakalı stadını istiyor.
Karşıyakalı kendi evinde misafir olmak istemiyor.
Karşıyakalı görmezden gelinmek istemiyor.

Biz Karşıyakalıyız
Bizim için tek aşk hep Karşıyaka…
Çünkü semtimiz herşeyimiz…!
Kamuoyuna ve siz değerli Karşıyaka Halkına saygıyla duyurulur.
R.Polat OKTAY
Hak ve Eşitlik Partisi.
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Karşıyaka Belediye Başkan Adayı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÖĞRETMENLERE DEPREM EĞİTİMİ
Sonraki Haber AVNİ ERBOY YAZIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?