ANA SAYFA > SPOR > PINAR KSK'NİN YILDIZI DİXON'UN HAYAT HİKAYESİ KONU OLDU

PINAR KSK'NİN YILDIZI DİXON'UN HAYAT HİKAYESİ KONU OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PINAR KSK'NİN YILDIZI DİXON'UN HAYAT HİKAYESİ KONU OLDU

Pınar Karşıyaka'nın yıldızı Bobby Dixon, zorluklarla dolu hayat hikayesi ve başarılarıyla Amerika'nın DNAinfo haber sitesine konu oldu.

İnternet sitesi, 31 yaşındaki oyun kurucuyla röportaj gerçekleştirdi. Sitenin haberine göre Chicago'da bir merdiven altında doğan Dixon'un annesi Lawanda, uyuşturucu satışı ve kullanımı nedeniyle oyuncunun çocukluğu boyunca hapse girip çıktı. Dixon 10 yaşındayken 13 yaşındaki ağabeyi Brian vurularak hayatını kaybetti. Yıldız oyuncu da annesi, babası ve ağabeyleri gibi uyuşturucu satışı nedeniyle 18 yaşında ıslahevine gönderildi. Basketbol sayesinde hayata tutunan Dixon, yeteneğiyle Troy Üniversitesi'ne girdi. Polonya, Fransa ve İtalya'daki oyunuyla yıldızlaşan Amerikalı oyuncu Pınar Karşıyaka'daki başarılarıyla kariyerinin zirvesine çıktı. Siteye ailesine baktığını, Chicago'da yaz aylarını hayır işleriyle geçirdiğini belirten Dixon kariyeriyle ilgili önümüzdeki günlerde karar vereceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA SMAÇÖR BURCU GENÇ İLE YENİDEN ANLAŞTI...
Sonraki Haber ÇEŞME’DE BEACH VOLLEY TURNUVASI SONA ERDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?