ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK-Afyon maçına özel çocuklar danslarıyla konuk olacak

Pınar KSK-Afyon maçına özel çocuklar danslarıyla konuk olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK-Afyon maçına özel çocuklar danslarıyla konuk olacak

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne özel çocuklar damga vuracak. Pınar Karşıyaka ve Afyon Belediyespor'un 28 Ekim'de potadaki mücadelesine Ege Artı Derneği'nin özel çocukları danslarıyla konuk olacak. Dernek Onursal Başkanı İnci Sancak, "Çocuklarımız, yaşamın her alanında fark edilsin istiyoruz. Gelin bu yaşama ortak olun siz de fark edin" dedi.

Ege Artı Derneği bu yıl farklı bir etkinlikle özel çocukların durumuna dikkat çekecek. Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 28 Ekim 2018'de oynanacak Pınar Karşıyaka-Afyon Belediyespor basketbol karşılaşması öncesi ve devre arasında özel çocuklar danslarıyla "Biz de varız" diyecek. İzmirli Hayırsever ve Ege Artı Derneği Onursal Başkanı İnci Sancak'ın öncülüğündeki etkinlik için son provalar önceki gün yapıldı.

Sancak “Ege Artı Derneği ile eşgüdümlü olarak hizmet veren Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin tüm öğrencileri bizim için çok kıymetli. Serebral Palsi hastası çocukların ve ailelerin yaşadıkları zorlukları, büyük bir aile gibi birlikte aşmalıyız. Bunun için yaşamın her anında çocuklarımızın farkedilir olmalarını istiyoruz. Spor da bu açıdan önem taşıyor. Herkesi maça davet ediyoruz. Gelin çocuklarımızın ve ailelerinin zorlukları aşmaları için gösterdiği çabaya, onların yaşamına ortak olun, gelin siz de farkedin" diye konuştu.

"ÇOK EĞLENECEĞİZ"
Ege Artı Derneği Başkanı Aynur Şahin de Pınar Karşıyaka'dan gelen etkinlik teklifinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Şahin, "Spor belki de bu hastalık için en önemli araç. Çünkü Serebral Palsi bir kas sistemi rahatsızlığıdır. Hem Karşıyaka hem Afyon Belediyespor'a bu duyarlılıkları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi. Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Fahriye Tuğcu Erkan ise “Onların yeri ev değil. Yaşamın her anı ve her yerinde var olmalılar. Fark edilmek isteklerini ortaya koyuyoruz. Küçük bir koreografi hazırladık. Potada çok eğleneceğiz” diye konuştu. Erkan, Folkart'ın desteğini hep yanlarında hissettiklerini belirterek teşekkür etti.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşmada Serebral Palsi’ye dikkat çekmek isteyen dernek üyeleri, Therapy Bike tarafından özel hazırlanmış kahve bardaklarının satışından elde edilecek gelirle daha fazla öğrencinin gelişimine katkıda bulunacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 17. Caz Afişi Yarışması'na davet
Sonraki Haber Karşıyaka’nın başarılı sporcularına para ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?