ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya yine yasak geldi...

Pınar Karşıyaka'ya yine yasak geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya yine yasak geldi...

Pınar Karşıyaka transfer yasağı kapsamındaki borcunun 15 Ekim'e kadar yatırılması gereken yaklaşık 700 bin TL tutarındaki ikinci taksidini ödemedi ve FİBA'dan yine transfer yasağı geldi.

Pınar Karşıyaka, 1 milyon 300 bin TL (700 bin TL+600 bin TL) tutarındaki üçüncü taksidi yatırmadan yeni transfer yapamayacak.
Pınar Karşıyaka, transfer yasağını kaldıramadığı takdirde sezon başından bu yana takımla çalışan ancak 100 bin dolar bonservisi Temmuz ayında sözleşme yaptığı Güney Kore temsilcisi Goyang Orions'a ödenmediği için lisans alınamayan Dustin Hogue'u bonservisi yatırılsa dahi oynatamayacak.
Eski basketbolculardan Lazeric Jones'un alacağının da kesinleştiği, önümüzdeki günlerde transfer yasağı kapsamındaki borca ekleneceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ata’dan Ana’ya 24. Kez koşulacak…
Sonraki Haber Karşıyaka genel kurula gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?