ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya yine transfer yasağı gelebilir...

Pınar Karşıyaka'ya yine transfer yasağı gelebilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya yine transfer yasağı gelebilir...

Sezon başında 3 takside bölünen transfer yasağı kapsamındaki borcun 1.5 milyon TL'lik ilk kısmını geçen ay Yaşar Holding'in desteğiyle yatıran Pınar Karşıyaka, son ödeme tarihi 15 Ekim olan yaklaşık 700 bin TL tutarındaki ikinci taksidi henüz ödeyemedi.

FIBA, borç bu hafta başında ödenmezse kulübe yeniden transfer yasağı getirecek. Karşıyaka, transfer yasağı alması durumunda sezon başından beri takımla çalışan ancak 100 bin dolar bonservisi ödenmediği için lisans alınamayan Dustin Hogue'u bonservis bedeli yatırılsa da yasak kalkana kadar oynatamayacak.

Hogue'un sözleşmesine göre 276 bin dolar yıllık ücretinin 100 bin dolar tutarındaki kısmının temmuz ayında imza attığı Güney Kore'deki kulübü Goyang Orions'a ödenmesi gerekiyor. Takımdaki 5 yabancıdan 4'üne geçen hafta Yaşar Holding vasıtasıyla birer maaş ödemesi yapan Kaf-Kaf, yerliler ve teknik heyete ise ağustos ve eylüldeki ödemelerini henüz yapamadı. Kadronun ekim ayındaki maaşlarının ödenme zamanı da geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Daha ligin başındayız
Sonraki Haber Karşıyakalı kızlardan müthiş geri dönüş…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?